© Nico Kroon
© Iris Planting voor Studio 5982

Huwelijksgeschenken

Bij een feest horen cadeaus en dat is bij een bruiloft niet anders. Jullie kunnen ongetwijfeld rekenen op een stapel huwelijksgeschenken. Maar hoe zorg je dat jullie die cadeaus krijgen die je ook wilt hebben? Of wat is de etiquette van het vragen om geld? Je leest het hier.

Gratis welkomstcadeau bij je online cadeaulijst! Steeds meer bruidsparen kiezen voor een online cadeaulijst, want dat is leuk en makkelijk. Lovers & Friends geeft aan alle Bruid & Bruidegom-lezeressen die een online cadeaulijst aanmaken een gratis welkomstcadeau met de code 'bruid en bruidegom'!
Bruidsdiscussie: geven jullie elkaar een huwelijkscadeau? Als bruidspaar krijg je op jullie trouwdag volop cadeaus van familie en vrienden. Maar hoe zit dat met de belangrijkste persoon in je leven? Verwacht je van hem/haar ook een huwelijkscadeau? Redacteuren Noa en Eefje gaan met elkaar in discussie.
Huwelijkscadeaus met een goed verhaal Samen met twee vrienden richt actrice Katja Römer-Schuurman in 2006 Return to Sender op: een initiatief dat bijzondere producten uit arme landen op de Nederlandse markt brengt. En daar zitten nu ook veel leuke items voor jullie bruiloft tussen! Bruid & Bruidegom Magazine interviewde de initiatiefneemster.
Zo stel je de perfecte cadeaulijst samen Bruiloftsgasten willen vaak niet met lege handen verschijnen en dat betekent dat jullie een berg cadeaus kunnen verwachten. Om ervoor te zorgen dat je alleen die spullen krijgt die je ook echt wilt, is het handig om een cadeaulijst samen te stellen.
De leukste gastenbedankjes Als je je bruiloftsgasten niet met lege handen naar huis wilt sturen, dan is het natuurlijk leuk om ze een bedankje mee te geven. De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos: hier vind je een paar leuke ideeën.
Inloggen