© www.sandraaberg.com

DIY & Decoratie

Van romantisch roze tot de golden twenties en van unieke bedankjes tot een zelfgemaakte photobooth: bruiloftsdecoratie is hip, happening en onwijs leuk. Hier vind je heel veel (DIY-)inspiratie voor de decoratie van jullie bruiloft!

DIY: gepersonaliseerde ballonkaarten Maak jullie ballondecoratie extra persoonlijk door er zelfgemaakte kaartjes aan te hangen met een romantische foto van jullie samen. Extra leuk: de kaartjes zijn héééél makkelijk zelf te maken!
Taartenrecept: chipolatacake Zoals baklegende Julia Childs al zei: “Een feest zonder taart is eigenlijk een vergadering.” Daar zijn we het helemaal mee eens. Zeker als het gaat om zoiets feestelijks als een bruiloft. Deze chipolatacake is perfect voor feestelijke gelegenheden en hij is heel makkelijk thuis te maken.
Doe het zelf: vier feestelijke bruidstaarten! Ze zijn bijna te mooi om op te eten en toch heel gemakkelijk te maken! Deze vier feestelijke taarten kun je voor je bruiloft (laten) bakken of serveer ze heerlijk tijdens jullie verlovingsfeest, een afterwedding party of op een verjaardag. Dat wordt smullen!
Taartenrecept: rozemarijncake met rode wijnsiroop Wil je jullie gasten iets heel bijzonders voorschotelen? Kies dan deze taart. In de drie lagen cake wordt een vleugje rozemarijn meegebakken en ze worden overgoten met rode wijnsiroop. Met dit handige stappenplan kun jij zelf zo’n feestelijke én lekkere taart op tafel toveren.
Taartenrecept: salted caramel chocolatecake Wij. Houden. Van. Chocola! Als jij ook in deze categorie valt, dan wil je ongetwijfeld deze overheerlijke chocoladetaart proberen te bakken. De taart is samengesteld uit laagjes cake, karamel met zeezout en crème. Ontdek hier het recept!
Inloggen