© Raisa Zwart Photography

DIY & Decoratie

Van romantisch roze tot de golden twenties en van unieke bedankjes tot een zelfgemaakte photobooth: bruiloftsdecoratie is hip, happening en onwijs leuk. Hier vind je heel veel (DIY-)inspiratie voor de decoratie van jullie bruiloft!

Kijk mee naar de DIY-bruiloft van Roos en Wilco! Roos en Wilco waren de gelukkige winnaars van de Stampin’ Up!-actie en wonnen een creatief pakket ter waarde van €1000. De afgelopen maanden volgden we hen, terwijl ze de leukste items voor hun DIY-bruiloft in elkaar knutselden. En zó zag hun trouwdag eruit!
10 tips voor de perfecte liefdesbrief Geef je grote liefde een onvergetelijke verrassing op jullie trouwdag. Eentje die volledig uniek en is en die met ieder budget te realiseren is: een persoonlijke liefdesbrief!
Verrassing voor je gasten: DIY-tattoo station Wat een tof idee! Verras jullie gasten met een customized DIY tattoo-corner waar ze jullie persoonlijke bruiloftslogo kunnen ‘tatoeëren’. Dat laat vast een onuitwisbare indruk achter ;-)
De DIY-bruiloft van Roos en Wilco, deel 3 Roos en Wilco wonnen een leuk pakket van arts&crafts-leverancier Stampin’ Up! vol knutselgoodies voor hun trouwdag. Benieuwd hoe dit verloofde koppel de komende maanden de leukste DIY-items voor hun bruiloft maakt? Ze bloggen er elke maand over op onze website. Deze keer: save-the-date en tafelschikking.
Trouwthema 'minimalistisch groen': stijlvol en hip! Zijn jullie nog op zoek naar een mooi, stijlvol en vooral superhip thema voor jullie bruiloft? Dan hebben we één woord voor jullie: groen! 
Inloggen