© Raisa Zwart Photography

DIY & Decoratie

Van romantisch roze tot de golden twenties en van unieke bedankjes tot een zelfgemaakte photobooth: bruiloftsdecoratie is hip, happening en onwijs leuk. Hier vind je heel veel (DIY-)inspiratie voor de decoratie van jullie bruiloft!

De DIY-bruiloft van Roos en Wilco, deel 2 Roos en Wilco wonnen een leuk pakket van arts&crafts-leverancier Stampin’ Up! vol knutselgoodies voor hun trouwdag. Benieuwd hoe dit verloofde koppel de komende maanden de leukste DIY-items voor hun bruiloft maakt? Ze bloggen er elke maand over op onze website. Deze keer: lichtjes voor in de kerk en corsages.
De DIY-bruiloft van Roos en Wilco, deel 1 Roos en Wilco wonnen een leuk pakket van arts&crafts-leverancier Stampin’ Up! vol knutselgoodies voor hun trouwdag. Benieuwd hoe dit verloofde koppel de komende maanden de leukste DIY-items voor hun bruiloft maakt? Ze bloggen er elke maand over op onze website. Lees mee en be inspired!
Orange is the new melon Waar 2015 in het teken stond van de watermeloen en in 2016 de ananas hoogtij vierde, is 2017 het jaar van de dwergsinaasappel. Dat dit kleine vruchtje ook in bruidsboeketten en bruiloftsdecoraties een stijlvolle rol kan spelen, laat dit heerlijke, frisse feestconcept zien. 
L'amour toujours: bruiloft met een vleugje Parisian Chic Op zoek naar een onvergetelijk thema voor jullie bruiloft? Laat je inspireren door de stad van de liefde en door deze heerlijke Parisian Chic shoot! Geef jullie dag een zeker ‘Je ne sais quoi’ met een kleurenpalet van warm bordeauxrood en zachte pasteltinten en geniet van overheerlijke wijnen en kazen. La vie est belle!
Cinderella wedding Altijd al gedroomd om voor even Doornroosje, Belle of Assepoester te zijn? Dan is dit het perfecte thema voor jullie bruiloft! Combineer wit met goud, voeg een paar blauwe accenten toe, stijl af met barokke details en tover jullie droomdag om tot een onvergetelijk sprookje.
Inloggen