© Raisa Zwart Photography

DIY & Decoratie

Van romantisch roze tot de golden twenties en van unieke bedankjes tot een zelfgemaakte photobooth: bruiloftsdecoratie is hip, happening en onwijs leuk. Hier vind je heel veel (DIY-)inspiratie voor de decoratie van jullie bruiloft!

Orange is the new melon Waar 2015 in het teken stond van de watermeloen en in 2016 de ananas hoogtij vierde, is 2017 het jaar van de dwergsinaasappel. Dat dit kleine vruchtje ook in bruidsboeketten en bruiloftsdecoraties een stijlvolle rol kan spelen, laat dit heerlijke, frisse feestconcept zien. 
L'amour toujours: bruiloft met een vleugje Parisian Chic Op zoek naar een onvergetelijk thema voor jullie bruiloft? Laat je inspireren door de stad van de liefde en door deze heerlijke Parisian Chic shoot! Geef jullie dag een zeker ‘Je ne sais quoi’ met een kleurenpalet van warm bordeauxrood en zachte pasteltinten en geniet van overheerlijke wijnen en kazen. La vie est belle!
Cinderella wedding Altijd al gedroomd om voor even Doornroosje, Belle of Assepoester te zijn? Dan is dit het perfecte thema voor jullie bruiloft! Combineer wit met goud, voeg een paar blauwe accenten toe, stijl af met barokke details en tover jullie droomdag om tot een onvergetelijk sprookje.
Bloesempracht Zo mooi! Je waant je in een waar sprookje met het thema Bloesempracht dankzij de zachte tinten en prachtige bloemen. Voer het trouwthema door tot in de puntjes met kleinigheidjes voor de kinderen, gezellige zithoekjes en prachtige papeterie.
Sweet berries: colour your wedding Who doesn't love berries? Een fruitsoort als thema voor je bruiloft is leuk! Want je kunt het tot in detail doorvoeren. Gebruik daarom de kleuren in jullie decoratie, kleding en drukwerk en de smaken in alle culinaire hoogstandjes. Yummy!
Inloggen