© Iris@dutchandfamous.com
Je eigen trouwambtenaar kiezen? Lees alles over de babs. De trouwceremonie is het belangrijkste moment van de dag en vormt daarom het hart van jullie. De grote vraag is dan ook: wie gaat jullie in de echt verbinden? Er is meer mogelijk dan je denkt!
Handig! Een wedding-dresscode Een bruiloft vraagt om een feestelijke dresscode! Maar welke kies je en wat houdt welk kledingvoorschrift in? Wij geven je een snelle cursus in wedding-dresscodes, zodat jij kunt kiezen welke van deze het beste bij jullie trouwfeest past.
De mooiste trouwtradities: dit betekent het Van fladderende duiven tot het uitspreken van jullie eigen geloften: bruiloften kennen heel veel oude én nieuwe tradities. Maar wat is de betekenis achter die rituelen? Wij vertellen het je!
Vijf vragen (en antwoorden) over de ceremonie Het is het belangrijkste moment van jullie trouwdag: de ceremonie. Maar, hoe werkt dat eigenlijk? Moet je naar het gemeentehuis? Of mag het ook ergens anders? En hoe zit dat met die officiële trouwlocaties, babsen en ceremoniesprekers? 
Astrid & Vincent hernieuwen hun trouwbeloften
Waarom zou je maar één keer trouwen met je grote liefde, als je dat ook een tweede keer kan doen? Vow renewals, oftewel het hernieuwen van de trouwbeloften, zijn helemaal hip. Weddingplanner Astrid Blaauw wilde nog een keer het jawoord geven aan haar Vincent. En dat deden ze vol overtuiging!
Inloggen