© Gemma Comas voor Amy Atlas

Inspirerende foto's

Feestelijk lunchen met je gasten Ontvangen jullie de daggasten eerst thuis rond lunchtijd voordat jullie aan het grote trouwavontuur beginnen? Dan is het natuurlijk heel gezellig om van deze lunch iets feestelijks te maken. Hier vind je een aantal handige en smakelijke tips! 
Gezellig dineren met je gasten de avond vóór je trouwt! De avond voor je bruiloft gezellig dineren met je belangrijkste gasten? In Amerika doen bruidsparen niet anders en de kans is groot dat je er vast al eens over gehoord hebt: het rehearsal dinner. Hier vind je handige tips om jullie eigen pre-wedding diner te organiseren.  
De nieuwste trend: de salty bar Het is lekker, ziet er mooi uit én het is de nieuwste trend op het gebied van eten: de salty bar. Een buffettafel vol kleine, hartige hapjes waarbij het water je gegarandeerd in de mond loopt. Hét ultieme alternatief voor de hartige liefhebber!
Exclusief interview met patissier van de sterren Peggy Porschen Als klein kind keek Peggy Porschen al maanden uit naar haar verjaardagstaart. En toen ze op veertienjarige leeftijd een taart had gebakken voor een vriendje, ontdekte ze haar passie en haar levensdoel: ze werd patissier en cake designer.
Smullen! Topideeën voor een gave candybar Hij moet bij jullie thema passen, de smaakpapillen trakteren en er simpelweg fantastisch uitzien: de candybar. Superleuk én lekker en een echte eyecatcher! Van hot pink tot zomers fris: laat je inspireren door deze geweldige snoepbuffetten. 
Inloggen