© Gemma Comas voor Amy Atlas

Inspirerende foto's

De nieuwste trend: de salty bar Het is lekker, ziet er mooi uit én het is de nieuwste trend op het gebied van eten: de salty bar. Een buffettafel vol kleine, hartige hapjes waarbij het water je gegarandeerd in de mond loopt. Hét ultieme alternatief voor de hartige liefhebber!
Exclusief interview met patissier van de sterren Peggy Porschen Als klein kind keek Peggy Porschen al maanden uit naar haar verjaardagstaart. En toen ze op veertienjarige leeftijd een taart had gebakken voor een vriendje, ontdekte ze haar passie en haar levensdoel: ze werd patissier en cake designer.
Smullen! Topideeën voor een gave candybar Hij moet bij jullie thema passen, de smaakpapillen trakteren en er simpelweg fantastisch uitzien: de candybar. Superleuk én lekker en een echte eyecatcher! Van hot pink tot zomers fris: laat je inspireren door deze geweldige snoepbuffetten. 
Handige tips: hoe richt je een sweet table in? Een sweet table op jullie bruiloft zorgt niet alleen voor de allerlekkerste hapjes, maar is ook een prachtige eyecatcher! Wij hebben nagevraagd hoe je zo’n toffe sweet table nu precies inricht. Volg deze tips voor een prachtige én praktisch ingerichte sweet table.
Leuk en lekker: een sweet table op jullie bruiloft Wil je op je bruiloft graag uitpakken met zoete hapjes, die zowel een lust voor het oog als voor de smaakpapillen zijn? Denk dan eens aan een sweet table, waarop je naked cakes, cakepops, macarons, cupcakes en meer met elkaar combineert tot een stijlvol en smakelijk geheel. 
Inloggen