© Gemma Comas voor Amy Atlas

Inspirerende foto's

Doe het zelf: vier feestelijke bruidstaarten! Ze zijn bijna te mooi om op te eten en toch heel gemakkelijk te maken! Deze vier feestelijke taarten kun je voor je bruiloft (laten) bakken of serveer ze heerlijk tijdens jullie verlovingsfeest, een afterwedding party of op een verjaardag. Dat wordt smullen!
Taartenrecept: salted caramel chocolatecake Wij. Houden. Van. Chocola! Als jij ook in deze categorie valt, dan wil je ongetwijfeld deze overheerlijke chocoladetaart proberen te bakken. De taart is samengesteld uit laagjes cake, karamel met zeezout en crème. Ontdek hier het recept!
Taartenrecept: rood fruit meringue cake Dit is de perfecte taart voor zomerse bruiloften: hij bestaat uit afwisselende laagjes cake, luchtige meringue en een heerlijke crème én hij is versierd met zomers fruit. Geïnspireerd? Hier vind je het recept om hem zelf te bakken! 
Taartenrecept: rozemarijncake met rode wijnsiroop Wil je jullie gasten iets heel bijzonders voorschotelen? Kies dan deze taart. In de drie lagen cake wordt een vleugje rozemarijn meegebakken en ze worden overgoten met rode wijnsiroop. Met dit handige stappenplan kun jij zelf zo’n feestelijke én lekkere taart op tafel toveren.
Taartenrecept: chipolatacake Zoals baklegende Julia Childs al zei: “Een feest zonder taart is eigenlijk een vergadering.” Daar zijn we het helemaal mee eens. Zeker als het gaat om zoiets feestelijks als een bruiloft. Deze chipolatacake is perfect voor feestelijke gelegenheden en hij is heel makkelijk thuis te maken.
Inloggen