© www.saraletschert.com
© DAVINA + DANIEL

Bruidsfotografie en -videografie

Naast de trouwringen zijn de bruidsfoto’s de meest tastbare herinnering aan jullie grote dag. Maar hoe vind je de juiste fotograaf en wat is er allemaal mogelijk op het gebied van bruidsfotografie? Hier vind je inspiratie, tips van de professionals én de leukste trends.

Een interview met topbruidsfotograaf Damon Pijlman Echte momenten en echte emoties op een ongedwongen en überstijlvolle manier vastgelegd: topfotograaf Damon Pijlman kan het als geen ander. Vorige jaar won hij ook niet voor niets de titel van Overall Winnaar bij de BFFA 2016. Wij spraken de sympathieke Wassenaarse topfotograaf!
BFFA 2017: breng je stem uit op je favoriet en win! Tot en met 13 mei 2017 kun je je stem uitbrengen op je favoriete bruidsfoto's en -films. Met je stem maak je kans op fantastische prijzen: een romantische loveshoot van topfotograaf Peter van der Lingen Bruidsfotografie en een gratis mini-abonnement op Bruid & Bruidegom Magazine!
Handige tips voor een geweldige bruidsfilm Jullie trouwdag is een dag om nooit meer te vergeten. Als jullie deze vast laten leggen in een film, dan kunnen jullie later heerlijk nagenieten. In dit artikel vind je heel handige tips, zodat jullie film absoluut onvergetelijk wordt!
Het Album: vind jullie bruidsfotograaf Na de bruiloft blijf je achter met geweldige herinneringen én een album met prachtige foto’s! Want een professionele bruidsfotograaf weet precies die momenten vast te leggen die jullie dag uniek maken. Het Album helpt jullie bij het kiezen van de perfecte bruidsfotograaf.
Bekijk de awardwinning bruidsfilm van Maru Films De uitreiking van de Bruidsfoto & Film Award 2016 was een hele speciale: voor het eerst was er namelijk ook een prijs in de categorie Film. Pui-Yuk en Remi van Maru Films zijn de eerste bruidsfilmmakers in Nederland die deze prijs mee naar huis mochten nemen. 
Inloggen
NL BA Trouw Trendy