Bruidsfotografie en -videografie

Naast de trouwringen zijn de bruidsfoto’s de meest tastbare herinnering aan jullie grote dag. Maar hoe vind je de juiste fotograaf en wat is er allemaal mogelijk op het gebied van bruidsfotografie? Hier vind je inspiratie, tips van de professionals én de leukste trends.

Trouwalbum: vind jullie bruidsfotograaf Na de bruiloft blijf je achter met geweldige herinneringen én een album met prachtige foto’s! Want een professionele bruidsfotograaf weet precies die momenten vast te leggen die jullie dag uniek maken. Het Trouwalbum helpt jullie bij het kiezen van de perfecte bruidsfotograaf.
Een interview met topbruidsfotograaf Damon Pijlman Echte momenten en echte emoties op een ongedwongen en überstijlvolle manier vastgelegd: topfotograaf Damon Pijlman kan het als geen ander. Wij spraken de sympathieke Wassenaarse fotograaf!
Handige tips voor een geweldige bruidsfilm Jullie trouwdag is een dag om nooit meer te vergeten. Als jullie deze vast laten leggen in een film, kunnen jullie al die mooie momenten herbeleven: in bewegend beeld en met geluid. In dit artikel vind je heel handige tips, zodat jullie film absoluut onvergetelijk wordt!
De Bruidsfoto & Film Award 2017: alleen maar winnaars! Maandagavond 22 mei knalde de confetti de lucht in tijdens de uitreiking van de Bruidsfoto & Film Award 2017 in het Muntgebouw in Utrecht. Benieuwd naar het sfeerverslag en de after-movie? Bekijk hier alle beelden.
Zo belangrijk is een videograaf! Je bruiloft is een dag waar je jaren later nog steeds van kan genieten. Je hebt natuurlijk geweldige foto's, maar bewegend beeld is ook erg belangrijk. Vertrouw op een professionele videograaf om jullie mooiste momenten vast te leggen. Hier zie je vier geweldige wedding clips!
Inloggen
NL BA Monique Foto Idee