© Kirill Brusilovsky
© Inge Kooiman Fotografie

Inspirerende foto's

Vier seizoenen, vier boeketten Pioenen om te zoenen, romantische rozen en geurend gipskruid: de perfecte ingrediënten voor jouw bruidsboeket. Maar wat maakt een lenteboeket nu echt, tja, lénte? En zijn jouw lievelingsbloemen wel te koop in de winter? 
Bijzondere bruiloftsbloemen van Édénique Floral Design
Zijn jullie op zoek naar bijzondere bloemen met een eigentijdse uitstraling? En vinden jullie service en persoonlijke aandacht ook zo belangrijk? Dan kan Édénique Floral Design jullie helpen met het realiseren van jullie mooiste dag.
XXL-bruidsboeket: hoe groter, hoe beter! Bij Bruid & Bruidegom Magazine zijn we dol op bloemen en eigenlijk vinden we ze gewoon een onmisbaar onderdeel van een bruidsoutfit. Daarom is de nieuwe trend voor extra grote bruidsboeketten ook zo tof. Ontdek hier hoe je jouw look een XXL-dosis flower power geeft. 
Alles over de corsage! Je zult vast niet dagelijks met een corsage rondlopen. Maar op je bruiloft is zo’n bloemenstukje een mooi en bijna onmisbaar onderdeel van je trouwoutfit. Hier vind je daarom alle ins & outs.
Vijf keer een romantisch roze bruidsboeket voor jouw bruiloft Superhip: bruidsboeketten in verschillende tinten zachtroze. Perfect voor je bruiloft en wij laten je vijf exemplaren zien die je onmiddellijk aan je eigen bloemist wil laten zien. Doe mij deze maar!
Inloggen
NL SB BFFA 2018