Trouwen in het buitenland

Zoek jij voor jullie bruiloft een wel heel bijzondere trouwlocatie? Wil jij een huwelijk met zongarantie, prachtige uitzichten en hagelwitte stranden? Dan is trouwen in het buitenland de oplossing. Hier vind je alle informatie!

Met je bruidsjurk op reis: hoe neem je hem mee? Leuk: jullie gaan trouwen in het buitenland! Maarreh… hoe gaat dat met je bruidsjurk? Die wil je niet in je koffer proppen. Geen nood! Hier vind je alles wat je nodig hebt om jouw droomjurk ongehavend op de plaats van bestemming te krijgen!
Avila Hotel: make it your hotel! Een droomhuwelijk op het strand? Of liever een stijlvolle ambiance zoals het mooie en historische Octagon Museum waar jullie een spectaculaire entree maken in onze 1926 Rolls Royce Landaulet convertible? Bruiloften zijn iets bijzonders en bij het Avila Hotel op Curaçao bieden wij dan ook voor elk budget een ruime keuze aan mogelijkheden.
Curaçao: romantisch trouwen bij ondergaande zon! Trouwen op een prachtig strand, met een strakblauwe lucht en een stralende zon die jullie toelacht? Of houd je het liever klein en intiem in een pittoresk 18e-eeuw kerkje? Het kan allemaal op Curaçao!
Hilton Aruba: dé locatie op Aruba voor een luxe, zonnige en onvergetelijke bruiloft of huwelijksreis Het luxe 5 sterren Hilton Aruba Caribbean Resort & Casino ligt aan het meest uitgestrekte strand van Aruba, Palm Beach. Het resort is zeer populair bij honeymooners en bij stelletjes die elkaar het jawoord in een schitterend en zonnig decor.
De tweede bruiloft van Danny & Ghislaine Tien jaar geleden mocht de hele wereld meegenieten van de traditionele bruiloft van Ghislaine en Danny. Ze stonden zelfs in Bruid & Bruidegom Magazine! Maar toen ze hun geloften wilden vernieuwen, moest het vooral intiem zijn: samen met dochter Marlou (9) op het strand in het zonnige Curaçao!
Inloggen