Trouwen in het buitenland

Zoek jij voor jullie bruiloft een wel heel bijzondere trouwlocatie? Wil jij een huwelijk met zongarantie, prachtige uitzichten en hagelwitte stranden? Dan is trouwen in het buitenland de oplossing. Hier vind je alle informatie!

De romantische Toscaanse bruiloft van Tammy & Luc Heb je die prachtige foto’s in de Trouwlocatie Special gezien? Ze zijn van de Toscaanse bruiloft van Tammy & Luc die met een handvol dierbaren in Italië getrouwd zijn. De romantische kleuren, de omgeving, de styling van de bruiloft en vooral het overgelukkige bruidsbaar leverden prachtige plaatjes op. Bekijk hier nog meer foto’s!
Jambo Safari Club: dé Afrika-specialist, ook voor de mooiste huwelijksreizen Jullie hebben ‘ja’ gezegd, een prachtig feest gevierd en genoten van de huwelijksnacht: what’s next? Een heerlijke huwelijksreis, natuurlijk! Bijvoorbeeld naar Afrika, waar jullie met reisorganisatie Jambo Safari Club een onvergetelijke vakantie beleven! 
Met je bruidsjurk op reis: hoe neem je hem mee? Leuk: jullie gaan trouwen in het buitenland! Maarreh… hoe gaat dat met je bruidsjurk? Die wil je niet in je koffer proppen. Geen nood! Hier vind je alles wat je nodig hebt om jouw droomjurk ongehavend op de plaats van bestemming te krijgen!
Avila Hotel: make it your hotel! Een droomhuwelijk op het strand? Of liever een stijlvolle ambiance zoals het mooie en historische Octagon Museum waar jullie een spectaculaire entree maken in onze 1926 Rolls Royce Landaulet convertible? Bruiloften zijn iets bijzonders en bij het Avila Hotel op Curaçao bieden wij dan ook voor elk budget een ruime keuze aan mogelijkheden.
Curaçao: romantisch trouwen bij ondergaande zon! Trouwen op een prachtig strand, met een strakblauwe lucht en een stralende zon die jullie toelacht? Of houd je het liever klein en intiem in een pittoresk 18e-eeuw kerkje? Het kan allemaal op Curaçao!
Inloggen