Honeymoontip: staycation!

Voor een fantastische honeymoon heb je niet veel nodig en hoef je al helemaal niet per se in het vliegtuig te stappen. In Nederland vind je genoeg groene plekjes om een paar fantastische nachten door te brengen met je kersverse eega!

Origineel
Zoek een bijzondere overnachtingsplek. Bijvoorbeeld in een Mongoolse yurt op één van de Waddeneilanden, midden in de natuur. Ook superromantisch: hoog en droog slapen in een boomhut. En wist je dat er ook strohotels en reuzevogelhuisjes bestaan in Nederland?

Mooi plekje
Slapen op het strand? Dat kan op meerdere plekken in ons land. Van riante villa’s en hotels in de duinen tot schattig strandhuisjes: je valt in slaap met het ruisen van de zee en ontbijt de volgende ochtend lekker op het strand. Ben je meer van weidse wolkenluchten en zingende vogeltjes in het bos? Bij Buitenlevenvakanties vind je tientallen vakantiehuizen in natuurgebieden om even helemaal zen te worden.

Fietsuh!
‘The couple that cycles together, stays together!’ Dus doe eens gek en maak van jullie honeymoon een actieve fietsvakantie. Er zijn vast een hoop prachtige omgevingen in eigen land die jullie nog nooit gezien hebben. Maar je kunt natuurlijk ook de grens over en mooie stukjes Duitsland of België met de fiets verkennen. Lekker actief enne, groener honeymoonen kan bijna niet.  
Categorie:  Huwelijksreizen Tags: trouwen, huwelijk, bruiloft, honeymoon, huwelijksreis, staycation, newly wed, pasgetrouwd, bruidspaar, vakantie, duurzaam, groen, eco
Gerelateerde inhoud
Inloggen