Het prachtige en culturele Marrakech is een perfecte plek voor mooie foto's!
Sanne en Roy nemen hun gasten mee in een wereld vol lekker eten, prachtige historie en natuurlijk... romantiek!
Het stel trouwde in mei; een hele mooie, maar niet te warme maand in Marokko.
De dierbaren van Sanne en Roy zijn erbij in Marrakech, maar het stel geeft bij terugkomst in Nederland ook nog een feest voor iedereen!
Heerlijk genieten van elkaar en de prachtige bestemming.

Grenzeloos getrouwd: Sanne en Roy in Marrakech

Als Roy zijn Sanne in Marrakech ten huwelijk vraagt, ontstaat gelijk een geweldig idee: zou het niet mooi zijn om hier te trouwen? Het stel neemt hun gasten mee in een wereld met heerlijk eten, een prachtige historie, romantiek en creativiteit.

Het stel geeft zichzelf twee jaar om alles te organiseren. “En dat hadden we wel nodig”, vertelt Sanne. “We begonnen met het maken van een weekendindeling en keken bij ieder onderdeel wat we nodig hadden en welke setting we wilden. Met elke leverancier hadden we vooral contact via de e-mail. En we zijn een keer naar Marrakech gegaan om de locaties te bezoeken, afspraken te maken en te proeven bij restaurants die we leuk vonden.”

Gasten
Met het samenstellen van de gastenlijst heeft het stel wat moeite. Roy: “Omdat we graag iedereen op dezelfde plek wilden, en we een deel van hun verblijf betaalden, moest de groep beperkt blijven. Uiteindelijk hebben we in Nederland nog een feest gegeven waarvoor we iedereen uitnodigden.”

Onze tip!
De tip van het bruidspaar: “Ga ervan uit dat niet alles loopt zoals je dat van tevoren had gedacht. Toen we tijdens onze ceremonie de taart wilden aansnijden, bleek hij er anders uit te zien dat op de foto die we hadden doorgestuurd. Een vrij kitscherige versie van wat we wilden. Maar daar hebben we achteraf ontzettend om gelachen. En onze bruiloft was in elk opzicht fantastisch!”
Categorie:  Trouwen buitenland Tags: bruiloft, over, de, grens, marokko, marrakech, grenzeloos, getrouwd, liefde, wedding, trouwen
Inloggen