De tweede bruiloft van Danny & Ghislaine

Tien jaar geleden mocht de hele wereld meegenieten van de traditionele bruiloft van Ghislaine en Danny. Ze stonden zelfs in Bruid & Bruidegom Magazine! Maar toen ze hun geloften wilden vernieuwen, moest het vooral intiem zijn: samen met dochter Marlou (9) op het strand in het zonnige Curaçao! Ghislaine: “Het was heerlijk om weer eens goed stil te staan bij de liefde.”

Dan ook maar taart!
De planner waren eerst vrij simpel, maar al snel begon het steeds meer op een echte bruiloft te lijken. Ghislaine: “Marlou smeekte om een échte bruidsmeisjesjurk en toen dacht ik: dat wil ik ook! En dan ook een fotograaf. Zij kende weer een bijzondere trouwambtenaar om de ceremonie aan elkaar te praten. En tja, dan horen er ook een taart en cocktails bij.”

Just married... again
Ghislaine koos een nieuwe jurk voor de ceremonie, maar nam haar trouwjurk wel mee. “Het is nog steeds een prachtige jurk, maar hij past niet meer bij wie ik nu ben. Ik heb hem gedragen om een bommetje in het zwembad te maken. Danny droeg hetzelfde overhemd als op onze bruiloft. Ik had er toen ‘Just Married’ op laten borduren en daar heb ik nu ‘again’ aan toe gevoegd.”

Kriebels in de buik
Als styliste wilde Ghislaine natuurlijk wel een mooi totaalplaatje. Vanuit Nederland nam ze bamboestokken met vlaggen van Ibiza Flags mee, de taartschep die ze op hun eerste bruiloft kregen, antieke gebaksbordjes en geborduurde servetjes van haar oma. “Het was een droom. Ik kreeg weer dezelfde kriebels als toen. De man van mijn leven, onze mooie dochter. Ervaringen rijker, illusies armer... Mijn 'ja' was nog zekerder dan die van tien jaar geleden.”

Ghislaine & Danny
Eerste trouwdatum: 18 juni 2004
Nieuwe datum: 21 oktober 2014
Locatie: Lions Dive & Beach Resort, www.lionsdive.com
Taart: Marielle’s Cakes, www.facebook.com/MariellesCakes
Vlaggen: Ibiza Flags, www.ibizaflags.nl
Fotografie: Claudia Sanches, www.wowweddingdetails.com
Categorie:  Trouwen buitenland,  De Ceremonie Tags: geloften vernieuwen, beloften hernieuwen, trouwbeloften, huwelijksgeloften, twee keer trouwen, opnieuw trouwen, trouwen buitenland, buitenlandse bruiloft, Curaçao
Gerelateerde inhoud
Inloggen