De meest populaire huwelijksbestemmingen

Trouwen in het buitenland: alleen deze vier woorden hebben al iets magisch. Maar waar ga je trouwen? Er zijn immers zoveel prachtige plekjes om elkaar het jawoord te geven. Wij hebben de wereld afgezocht en kwamen op deze zeven topbestemmingen!

1. Italy
Pasta, heel veel lekkere wijn en romantische gondeltochtjes door Venetië: dat klinkt als de perfecte trouwdag, toch? Nodig jullie familie en vrienden uit voor een heerlijk familiefeest in het prachtige Italië of houd jullie dag lekker klein en intiem. We begrijpen wel waarom George Clooney ervoor koos om hier zijn jawoord te geven.

2. De Nederlandse Antillen
Je kunt kiezen uit zes prachtige eilanden, waar het weer (bijna) altijd heerlijk is, waar je prachtige stranden en trouwlocaties vindt en waar de bevolking niet alleen ontzettend gastvrij is, maar meestal ook Nederlands praat! Jullie enige probleem: kiezen of jullie op Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint Maarten, Sint Eustatius of Saba gaan trouwen….

3. Zuid-Afrika
Niet veel bruidsparen kunnen zeggen dat ze na hun trouwdag meteen op safari zijn gegaan! Geef je jawoord, ontmoet een zebra en feest tot in de kleine uurtjes: in Zuid-Afrika kan het allemaal. En als extra bonus: Zuid-Afrika heeft heel veel overheerlijke wijnen. Perfect voor de huwelijkstoost!

4. Sri Lanka
Zijn jullie op zoek naar een exotische locatie voor jullie bruiloft? Dan hoef je niet verder te kijken dan Sri Lanka, een van de goedkopere Aziatische bestemmingen die nog niet bij het grote publiek bekend is. Het eiland voor de kust van India staat bekend om haar prachtige stranden, wilde natuur en indrukwekkende cultuur.

5. Jamaica
Dit eiland werd niet voor niets onlangs verkozen tot World’s Leading Wedding Destination tijdens de World Travel Awards. Een terechte eer want met de romantische stranden, azuurblauwe zee, tropische regenwouden, vogels en vlinders en overal die vrolijke reggaedeuntjes is Jamaica is hét ideale eiland voor verliefden.

6. Amerika
Viva Las Vegas! Dit is de enige plek ter wereld waar het geheel geaccepteerd is dat je door Elvis Presley getrouwd wordt. Heb je een iets chiquer event in gedachten? Wat dacht je van je jawoord in Central Park in New York of de stranden van Hawaii. Of kies voor één van de minder bekende staten; er zijn er maar liefst 50 waar je uit kunt kiezen!

7. IJsland
Met sneeuw bedekte bergen en blauwe gletsjermeren vormen een prachtige achtergrond voor jullie dag. Dit zijn trouwfoto’s die iedereen wil zien. Als bijzondere extra kun je hier kiezen voor een bijzonder heidens ritueel als alternatief voor de traditionele trouwgeloften.
Categorie:  Trouwen buitenland Tags: trouwen buitenland, buitenland, bruiloft, jawoord, strand, zee, zon, tropisch, eiland, stad, New York, Las Vegas
Inloggen