© www.comohotels.com

Huwelijksreizen

Jullie eerste vakantie als man en vrouw wordt er ongetwijfeld één om nooit te vergeten. Ga voor een bestemming die al langer op jullie verlanglijstje staat en geniet van een superromantische huwelijksreis.

Relaxte honeymoon? Boek een cruise! Het jawoord is gezegd, het grote feest voorbij en dan… dan is het tijd voor ultiem relaxen op jullie honeymoon. En laat een cruisevakantie nou helemaal trendy zijn! Héééérlijk!
De watervilla: puur genieten! Dromen jullie van een huwelijksreis vol zon en een prachtige blauwe zee? Dan hebben wij een tip waarmee je die droom kunt laten uitkomen: verblijf in een watervilla. Jullie eigen stukje paradijs boven een azuurblauwe zee!
Cadeautip: honeymoon! Twijfel, twijfel… je wilt niet om cadeaugeld vragen, maar leuke spullen heb je genoeg en op een nieuwe set kandelaars of plantjes zit je niet per se te wachten. De oplossing: vraag jullie gasten om online een deel van jullie huwelijksreis te sponsoren. Hoe dat precies werkt, lees je hier. 
Avila Hotel: make it your hotel! Een droomhuwelijk op het strand? Of liever een stijlvolle ambiance zoals het mooie en historische Octagon Museum waar jullie een spectaculaire entree maken in onze 1926 Rolls Royce Landaulet convertible? Bruiloften zijn iets bijzonders en bij het Avila Hotel op Curaçao bieden wij dan ook voor elk budget een ruime keuze aan mogelijkheden.
Curaçao: romantisch trouwen bij ondergaande zon! Trouwen op een prachtig strand, met een strakblauwe lucht en een stralende zon die jullie toelacht? Of houd je het liever klein en intiem in een pittoresk 18e-eeuw kerkje? Het kan allemaal op Curaçao!
Inloggen