© New York Barbershop

Eerst naar de barbershop, dan trouwen!

Een bezoek aan de barbershop is momenteel heel populair en ook bruidegoms vinden hun weg naar de old school scheer- en knipsalon. Voor, of juist op de trouwdag. Wij spraken Robert Lagerman, eigenaar van de bekroonde en übercoole New York Barbershop in Rotterdam.

Picture this: een retro-interieur, authentieke Amerikaanse kappersstoelen, fijne jazzy tunes en de geur van een goede espresso. Óf een Italiaanse biertje. Wanneer je de Rotterdamse New York Barbershop binnenloopt, waan je je in The Big Apple, zo’n honderd jaar geleden. Mannen kunnen zich hier door gediplomeerde barbiers laten scheren of knippen. “Maar dan wel Old School Gentleman Like-stijl”, zegt eigenaar Robert Lagerman. “Mét de mooiste producten, de best mogelijke service en op één van de mooiste locaties in het land: Hotel New York.”

Ontspannen begin
De barbier krijgt veel bruidegoms over de vloer; sommigen in de aanloop naar de grote dag, maar ook bruidegoms die juist bewust de ochtend van de bruiloft bij de barbershop beginnen. “Het is voor hen een leuk en vooral ook een heel ontspannen begin van de trouwdag. We stellen hier dan ook alles in het werk om die dag als een feestje te laten beginnen”, aldus Robert. “De bruidegoms nemen dan vaak hun vrienden, getuigen of bijvoorbeeld hun vader mee. En omdat onze zaak zich ook goed leent voor mooie foto’s, komt er ook vaak een fotograaf mee.”

Italian shave
Bruidegoms kunnen kiezen uit een reeks aan behandelingen waarmee ze perfect verzorgd voor de grote dag kunnen komen. Eén daarvan is de Italian Shave. “Dit is een scheerbehandeling van ongeveer dertig minuten met warme en koude doeken en de beste Italiaanse huidverzorgingsproducten en geuren”, aldus Robert. Voor een ultiem totaalplaatje, raadt de barbier bruidegoms aan om (op tijd!) drie behandelingen te reserveren. “Kom ongeveer zes weken voor de bruiloft langs zodat we het haar goed in model kunnen knippen. Een paar dagen voor de trouwdag knippen we de coupe bij en op de grote dag zelf krijg je de Italian Shave.”

Erkend familiebedrijf
De New York Barbershop is de bekendste en langst bestaande scheer- en knipsalon van Nederland. Het familiebedrijf bestaat al sinds 1884 en won vorig jaar de titel van Best Barbershop International. Kijk voor meer informatie op www.newyorkbarbershop.nl en bezoek ook hun Facebookpagina voor foto’s, leuke nieuwtjes en tips.
Categorie:  Bruidegom Tags: barbershop, bruidegom, knippen, scheren, kapsel bruidegom, kapper bruidegom
Gerelateerde inhoud
  • Zo word jij een A-list bruidegom! Zo word jij een A-list bruidegom!
  • Be prepared: voorbereidingstips voor hem Be prepared: voorbereidingstips voor hem
  • Bruidegom + hoed = superhip! Bruidegom + hoed = superhip!
  • Bruidegom FAQ Bruidegom FAQ
Inloggen
NL SB Ladybird