Rembo Styling

Trends 2021

Eglantine Creations: French Chic 2021 Elegant, romantisch en vrouwelijk: de ontwerpen van het Franse bruidsmodelabel Eglantine Creations staan bekend om deze stijl. In de gloednieuwe 2021-collectie kunnen bruiden zich verheugen op trouwjurken met delicate kant, magische bloemendetails en dromerige halslijnen.
Stella York: nieuw seizoen, nieuwe bruidsmode Met de nieuwste collectie trouwjurken van Stella York staat niets je sprookjeshuwelijk in de weg. De collectie is ontworpen om je persoonlijke stijl te omarmen en je liefdesverhaal te vieren als nooit tevoren.
Pure romantiek: de 2021-collectie van Modeca Van op maat gemaakte zeemeerminjurken tot prachtige prinsessenmodellen met volumineuze rokken - de Modeca-collectie van 2021 laat je met gemak stralen op je mooiste dag. Vloeiend zachte stoffen, gecombineerd met het fijnste kant en elegante parels, zorgen voor een romantische droomlook.
Essense of Australia: Beautiful Love Een nieuw seizoen, nieuwe jurken en nieuwe mogelijkheden! Bekroonde trouwjurkontwerper Essense of Australia is terug met een geheel nieuwe collectie voor 2020-bruiden: Beautiful Love. Ben je klaar om de laatste trends uit de nieuwe collectie te ontdekken?
2021 Le Papillon door Modeca: de mooiste stijlen voor een zomerse bruiloft Droom je van een onvergetelijke zomerbruiloft en de mooiste jurk? Met een romantische droomjurk uit de 2021-collectie Le Papillion van Modeca zal je bruidslook perfect zijn! Bovendien zitten de jurken lekker, dus een draagcomfort gegarandeerd op je grote dag!
Inloggen
NL SB Eglantine NL SB Ladybird SB NL BE Enzoani SB NL BE Allure Bridals SB NL Hony