Rembo Styling

Trends 2021

Martina Liana: de nieuwste collectie met wow-effect Maak kennis met de nieuwste collectie van de wereldberoemde bruidsjurkontwerpster Martina Liana! Geïnspireerd door de nieuwe generatie brides-to-be biedt de nieuwste collectie ‘Love Prevails’ je alles wat je je maar kunt voorstellen voor je droombruiloft. Wij laten je alvast een paar van onze favoriete jurken zien!
Eglantine Creations: French Chic 2021 Elegant, romantisch en vrouwelijk: de ontwerpen van het Franse bruidsmodelabel Eglantine Creations staan bekend om deze stijl. In de gloednieuwe 2021-collectie kunnen bruiden zich verheugen op trouwjurken met delicaat kant, magische bloemendetails en dromerige halslijnen.
Trouwjurken met statement mouwen Op zoek naar een bruidslook met een wow-factor? Wij hebben ze gevonden! Van pof tot trompetmouwen, deze modellen zijn de belichaming van ‘wow’!
Carré-decolletés: Comeback van de vierkante cut-out Het carré-decolleté, overgewaaid uit het modebewuste Frankrijk, viert op stijlvolle wijze haar terugkeer. Maak een fashion-statement op je t rouwdag en kies een jurk met een vierkante uitsnede.
Berry Look: Zoete bessentonen voor de bruid Een trouwjurk in de kleur van frambozen, bessen en kersen. Onze favoriet voor de bruid die houdt van kleur en gaat voor een extravagante look. 
Inloggen
NL SB Eglantine