Rembo Styling
© Hayley Paige / Pronovias

Trends 2018

Stralen als Meghan Markle op je bruiloft! Na het droomhuwelijk van prins Harry met zijn Meghan willen vrouwen van over de hele wereld slechts één ding: de jurk van Meghan Markle! Ontdek hier bruidsjurken die vergelijkbaar zijn met die van de hertogin van Sussex.
Bruidsjurken voor echte prinsessen van Pronovias 2019 Na de sprookjesbruiloft van prins Harry en Meghan Markle presenteert bruidsmodefabrikant Pronovias de mooiste prinsessenjurken uit de 2019-collectie.
Ontdek de 2019-bruidsjurken van Pronovias! Op de jaarlijkse Barcelona Bridal Fashion Week presenteren tientallen internationale bruidsmodefabrikanten hun nieuwe ontwerpen. Het evenement werd geopend met de grote Pronovias Fashion Show. Ontdek hier de bruidsmode-highlights voor 2019!
Kom jij naar het unieke WeddingDay Sensation? Aanstaande bruidsparen opgelet: dit is jullie kans om gratis naar het leukste trouwevent van 2018 te gaan! Op zaterdag 3 november 2018 wordt WeddingDay Sensation georganiseerd: een unieke pre-wedding party. Dat wil je niet missen!
Pure by Très Chic: vrouwelijk en oogverblindend Ben jij op zoek naar een trouwjurk die je vrouwelijke vormen accentueert en je figuur nóg mooier uit laat komen? Ontdek de 2018-collectie van Pure by Très Chic. De prachtige creaties zijn gemaakt van luxe stoffen en met oog voor detail.
Inloggen
NL BA Bruidshuis Orchidee NL BA Essense NL+BE BA Sincerity SIN NL BE BA Amelie NL BA Wouw Bruidsmode