© Hayley Paige / Pronovias
Rembo Styling

Trends 2018

Ontmoet Randy Fenoli op het Hello Beautiful Bridal Event!
Randy Fenoli komt naar Nederland! Hét gezicht van Say Yes to the Dress en (waarschijnlijk) de eerste man ter wereld die in een bruidsmodewinkel bruiden ging helpen hun droomjurk te vinden. Redacteurs Noa en Eefje maken kennis met deze bruidsmodegoeroe.
Tijdloos mooi: mermaid-jurken Een mermaid-bruidsjurk past perfect in de sexy bridal fashion. Dit slanke silhouet is gedurfd, tijdloos en onmiskenbaar sophisticated. Voor de bruid die een glamoureus element wil toevoegen aan haar trouwdag, is er geen betere bruidsjurk dan de mermaid.
Doe de test: wat is jouw absolute droomjurk? Eén bruiloft, ontelbaar veel mooie jurken… Maar welke past nu het beste bij jou? Die sexy fishtail, een echte ‘Sisi’ of misschien wel die prachtige vintagejurk? Beantwoord de vragen in deze test en ontdek onderaan de pagina met welk type jurk jij een droommatch vormt!
Old school bruiloftstradities in een nieuw jasje Trouwen kent veel mooie tradities, maar het risico van oude gebruiken is dat ze een beetje stoffig kunnen worden. Daarom hebben wij een hippe, moderne twist gegeven aan een aantal conventionele bruidstradities!
Martine Harris over Essense: relaxt en authentiek Al sinds 1992 ontwerpt Martine Harris droomjurken voor de collecties van Essense Designs: Essense of Australia, Martina Liana en Stella York en de avondmodecollectie Sorella Vita. Lees hier meer over de collecties en de Australische ontwerper.
Inloggen
NL BA Wouw Bruidsmode NL BA Essense