Rembo Styling

Trends 2019

5x Tips voor je trouwschoenen Schoenen die bij jou en je jurk passen en die je comfortabel door je grote dag loodsen. Lees alvast deze vijf tips van Marijke, die bij Elsa Coloured Shoes werkt, en je duikt optimaal voorbereid bruidsschoenenland in.
Glamourbruid: vind hier de jurk van je dromen De designers van de merken Essense of Australia, Stella York en Martina Liana verrassen met fantastische glamourlooks voor de bruid. Laat je inspireren door de prinsessenstijl en vind jouw ultieme droomjurk.
Sneak Peek: Enzoani showt de nieuwste 2020-bruidsmodecollectie Wauw, Enzoani showt de nieuwste 2020-bruidsmode. Met prachtige materialen en sublieme details weten zij iedere bruid om te toveren tot een prachtige verschijning. Ontdek alvast de meest opvallende ontwerpen. Ben jij fan?
Wij zijn verliefd op de kanten trouwjurk Denk jij dat kanten trouwjurken alleen geschikt zijn voor klassieke bruidjes? Niets is minder waar! Kant kan namelijk ook heel modern zijn. Merken als Essense of Australia, Stella York en Martina Liana bewijzen dat kant helemaal on trend is! Laat je betoveren door de mooiste designs.
Modeca 2020: Nederlands design om van te houden Eindelijk is het zover: Modeca Bridal geeft de eerste inkijkjes in de nieuwe 2020-collectie. Een fotoshoot in Amsterdam brengt de nieuwe ontwerpen in beeld en die stralen alles uit waar Modeca voor staat.
Inloggen