Rembo Styling
© Hayley Paige / Pronovias

Trends 2018

Zo ontstaat een bruidsjurk bij Pronovias Wil jij een kijkje achter de schermen nemen en zien hoe een bruidsjurk wordt gemaakt? Bruidsmodefabrikant Pronovias opende de deuren van haar prestigieuze atelier voor een filmploeg en liet hen en ons zien hoe de prachtige Carolina-jurk is gemaakt; van de schets tot de catwalk.
De mooiste silhouetten uit de 2018-collecties van Essense of Australia Het nieuwe bruidsmodeseizoen is van start gegaan! Wij stellen je graag voor aan de nieuwe bruidsmodecollecties van onze favoriete Australische ontwerpers. De prachtige silhouetten zijn echte blikvangers!
Halslijnen om van te houden + de mooiste accessoires! Carmen-decolleté, een asymmetrisch schouderbandje, de halternek: bruidsjurken worden met veel verschillende halslijnen uitgevoerd. Lees hier met welke sieraden je de halslijn van jouw bruidsjurk het beste kunt combineren!
Spotlight op kant: romantisch en dromerig Speels, verleidelijk, romantisch: in de huidige bruidsmodecollecties siert kant als zacht accent of als opvallende blikvanger de creaties van de ontwerpers. Wij nemen deze romantische stof voor je onder de loep.
Zo mooi zijn de vintage bruidsjurken van Essense of Australia! Ben jij ook zo verliefd op die prachtige vintage bruidstrend? Neem dan vooral een kijkje in de prachtige en gevarieerde collecties van Essense of Australia, Stella York en Martina Liana. Daar vind je adembenemende jurken voor een onvergetelijke bruidslook!
Inloggen
NL BA Essense NL+BE BA Ann & John NL+BE BA Sincerity SIN