Rembo Styling

Trends 2019

Bruidsjurken met sleep: grote trend voor 2019 Wie zegt dat een sleep traditioneel is? Klassieke én moderne bruiden opgelet! Deze bruidsjurken van Essense of Australia, Stella York en Martina Liana hebben prachtige details die je echt moet zien. De bijzondere slepen maken van deze tijdloze traditie de toekomst van de bruidsmode.
Zo blijft je trouwjurk mooi Je bruidsjurk is waarschijnlijk één van de meest bijzondere en duurste kledingstukken die je ooit zult kopen. Daar wil je goed voor zorgen: voor, tijdens én na de bruiloft. Met deze tips houd je je trouwjurk mooi!
Bruidsmodetrends 2019: vind jouw droomjurk! Heb jij jouw droomjurk nog niet gevonden? We laten je de vier grootste bruidsmodetrends uit de 2019-collecties van Modeca zien. Van klassiek tot boho: wie weet vind je hier de bruidsjurk waar je al die tijd naar op zoek was.
Bruidsjurken met mouwen: de mooiste modellen uit de 2019-collectie van Essense of Australia Met prachtig illusion kant of met kunstzinnige borduursel: mouwen geven je bruidsjurk een luxueuze uitstraling op jullie onvergetelijke trouwdag!
Dromen komen uit met de bruidsjurken van Stella York Het nieuwe bruidsmodeseizoen is nét van start gegaan en daarin zijn weer talloze jurken te vinden die de dromen van bruiden uit kunnen laten komen. De nieuwe collectie van de prijswinnende designer Stella York is geïnspireerd op moderne sprookjes. Charmant, elegant, koninklijk en... met een touch of bridal magic. 
Inloggen
NL SB Essense