© Laura Murray Photography
© www.weddingconcepts.co.za

Trends 2016/2017

Het favorietenlijstje van Randy Fenoli Een kans om televisiepersoonlijkheid Randy Fenoli te spreken laat je nooit aan je voorbijgaan. Dus toen hij Amsterdam bezocht voor het grote Say Yes to the Dress Event, vroegen wij hem naar een aantal van zijn bruiloftsfavorieten. Kiezen maar! 
De trouwtips van Randy Fenoli
Wie kent hem niet? Randy Fenoli, hét gezicht van Say Yes to the Dress en (waarschijnlijk) de eerste man ter wereld die in een bruidsmodewinkel bruiden ging helpen hun droomjurk te vinden. Redacteurs Noa en Eefje maakten kennis met de charismatische bruidsmodegoeroe.
Sprookjesachtig mooi en helemaal van nu: mouwtjes! Wil je voor een klassieke en traditionele trouwlook gaan die toch helemaal van nu is? Overweeg dan zeker een jurk met mooie mouwen van het bruidsmodelabel Essense. Of je nu een winterbruiloft hebt, een zomers strandfeest of een boho-geïnspireerde trouwdag: voor elk type bruiloft is een perfect passend model te vinden.
Zwanger op je grote dag Ben je verloofd én zwanger? Dubbel gefeliciteerd! Iedere bruiloft heeft een goede planning nodig, maar als je zwanger bent, zijn er nog wat extra dingen om aan te denken. Geen nood, met deze handige tips komt het helemaal goed.
Bruiden over hun 'out of the box' bruidsjurk Eén ding wisten deze stijlvolle bruiden zeker: ze wilden voor hun bruiloft een heel unieke bruidsoutfit. Een outfit waarmee ze natuurlijk wel helemaal de bruid waren, maar dan in een nét iets andere outfit of gecombineerd met eigentijdse details. We waren benieuwd naar hun ervaring én stylingideeën.
Inloggen
NL+BE BA Stella York NL+BE BA Essense NL+BE BA Martina Liana