© www.weddingconcepts.co.za
Rembo Styling
© Karin Slotman Fotografie

Trends 2016/2017

Inspiratie: vijf iconische bruidslooks Jouw trouwjurk nog jarenlang een bron van inspiratie voor bruiden wereldwijd? Euuh, nee, waarschijnlijk niet. Maar grote kans dat de weddinglook van Kate Middleton, Lady Di of Kate Moss wel dé basis heeft gevormd voor jouw droomjurk. Let’s get inspired!
Fashiontrends: superhippe bruid We love fashion! Jullie als bruidspaar waarschijnlijk ook, maar de keuze voor een trouwjurk kan best lastig zijn. Ter inspiratie hebben wij daarom een aantal superleuke trends voor jou als bruid geselecteerd, die de keuze misschien wat makkelijker maken.
Trouwen als Grace Kelly Ze was een stijlicoon, Hollywood-ster en haar huwelijk met prins Rainier III van Monaco staat bekend als het eerste sprookjeshuwelijk van de twintigste eeuw. We hebben het natuurlijk over prinses Gracia, oftewel: Grace Kelly. Lees hier hoe jij jouw trouwdag van een vleugje Hollywood-glamour à la Grace kunt voorzien. 
Zwanger op je grote dag Ben je verloofd én zwanger? Dubbel gefeliciteerd! Iedere bruiloft heeft een goede planning nodig, maar als je zwanger bent, zijn er nog wat extra dingen om aan te denken. Geen nood, met deze handige tips komt het helemaal goed.
Zó creëer je een picture perfect rugdecolleté! Oh wat zijn ze toch prachtig, die trouwjurken met de diepe rugdecolletés. Helemaal te gek! Maar het dragen van zo’n trendy jurk betekent wel dat je veel huid ziet. Daarom geven we hier een aantal tips zodat je rug er op de trouwdag (én foto’s) puntgaaf uitziet. 
Inloggen
NL BA Essense