Rembo Styling

Trends 2020

Allure Bridals: voor bruid, bruidegom en bruidsmeisjes Bij Allure Bridals draait alles om details, zoals kralenborduurwerk, bloemapplicaties, dramatische halslijnen voor je rug en perfecte drapering. Elk trouwjurk is voorzien van sleutelstukken die het uniek maken en de bruid laten schitteren.
Bruidsjurken 2020: Verleidelijke designs om van te houden Wil jij je curves op je trouwdag in de spotlights zetten? Deze sexy bruidsjurken van Essense of Australia, Stella York en Martina Liana benadrukken je vrouwelijke schoonheid. Door de geraffineerde silhouetten en opvallende transparante cut-outs ben jij de eyecatcher van de dag!
Enzoani 2020: maak een statement! Niets anders dan lovende woorden voor de nieuwe 2020-collectie van Enzoani. Dit bruidsmodemerk overtuigt met de zeer veelzijdige en trendy bruidsjurken voor het nieuwe trouwseizoen. Laat je betoveren door de verschillende stijlen.
Ontdek de nieuwste Curves by Modeca collectie Iedere vrouw is mooi. Punt. Toch vinden veel curvy vrouwen het lastig om dé perfecte trouwjurk te vinden. Met de Curves by Modeca-collectie laat het bruidsmodemerk de wens van veel vrouwen uitkomen: prachtige jurken met een perfecte pasvorm.
Bruid in kleur Voor de out-of-the-box bruid, kleurrijke types en voor iedereen die op haar bruiloft een statement wil maken: onze moderedactie heeft hét idee voor de echte durfal. Trouw in een gekleurde bruidsjurk!
Inloggen
NL BE SB Tres Chic
SB NL BE Lilly NL SB Eglantine SB NL BE Allure Bridals SB NL BE Enzoani NL SB Ladybird