Rembo Styling
© Hayley Paige / Pronovias

Trends 2018

Doe de test: wat is jouw absolute droomjurk? Eén bruiloft, ontelbaar veel mooie jurken… Maar welke past nu het beste bij jou? Die sexy fishtail, een echte ‘Sisi’ of misschien wel die prachtige vintagejurk? Beantwoord de vragen in deze test en ontdek onderaan de pagina met welk type jurk jij een droommatch vormt!
Old school bruiloftstradities in een nieuw jasje Trouwen kent veel mooie tradities, maar het risico van oude gebruiken is dat ze een beetje stoffig kunnen worden. Daarom hebben wij een hippe, moderne twist gegeven aan een aantal conventionele bruidstradities!
Ontmoet Randy Fenoli van Say Yes to the Dress
Wie kent hem niet? Randy Fenoli, hét gezicht van Say Yes to the Dress en (waarschijnlijk) de eerste man ter wereld die in een bruidsmodewinkel bruiden ging helpen hun droomjurk te vinden. Redacteurs Noa en Eefje maakten kennis met de charismatische bruidsmodegoeroe.
Martine Harris over Essense: relaxt en authentiek Al sinds 1992 ontwerpt Martine Harris droomjurken voor de collecties van Essense Designs: Essense of Australia, Martina Liana en Stella York en de avondmodecollectie Sorella Vita. Lees hier meer over de collecties en de Australische ontwerper.
Hervé Moreau van Pronovias wil bruiden verrassen Als creative director van Pronovias staat Hervé Moreau aan het hoofd van een team van 60 ontwerpers. Lees hier met welke stoffen hij graag werkt, wat hij was geworden als hij niet in de modewereld was beland en nog veel meer.
Inloggen
NL BA Essense NL BA Wouw Bruidsmode