Rembo Styling

Trends 2021

Bruidsjurken met sexy split Het wordt een verleidelijk jaar! Als het op bruidskleding aankomt, vertrouwen veel ontwerpers op sensuele modellen met een sexy split. Deze trouwjurken zijn niet alleen glamoureus, maar een absolute blikvanger!
Trend: Insta-wedding Een van de grootste trends van 2021 is de picture-perfect bruidsjurk. Gemáákt voor adembenemende foto’s op Instagram - en daarbuiten natuurlijk. Jurken met bijzondere glanseffecten, sexy transparante cut-outs en boven alles een wauw-factor.
Justin Alexander: dit zijn de favorieten van echte bruiden! Mogen we even voorstellen: dit zijn de twee meest populaire trouwjurken van Justin Alexander! Geen enkel ander ontwerp is op hun trouwdag door zoveel bruiden over de hele wereld gedragen. Klaar om verliefd te worden? Klik dan hier.
Zeven vragen aan ontwerper Martine Harris van Essense of Australia Hoe is het om als Head of Design bij een van de grootste bruidsmodefabrikanten te werken? Wij vragen Martine Harris alles over haar werk, passie én de nieuwe collecties. Nieuwsgierig? Lees nu verder.
Fashion 2021: plumetis Wij delen graag de allermooiste highlights uit de nieuwste bruidsmodecollecties. Trend alert: plumetis! Het wit gestippelde tule is superpopulair dit seizoen en vind je daarom terug in menig 2021-collectie.

Inloggen
NL SB Ladybird
NL SB Rosa Clara NL_SB_Lilian West NL SB Eglantine