© www.weddingconcepts.co.za
© Laura Murray Photography

Bruidsmode Trends 2016

Bekijk de fashion show van Nicole live! Aanstaande zaterdag is het zover: dan vindt in Rome de grote catwalkshow van het Italiaanse topbruidsmodemerk Nicole Spose plaats. En die kun jij live bijwonen! We zenden de show om 20.00 uur namelijk direct uit. Dus nodig je bridesmaids uit, koop een paar flessen bubbels en maak er een bruidsmodefeestje van!
Sprookjesachtig mooi en helemaal van nu: mouwtjes! Wil je voor een klassieke en traditionele trouwlook gaan die tegelijkertijd helemaal van nu is? Overweeg dan zeker een jurk met mooie mouwen. Of je nu een winterbruiloft hebt, een zomers strandfeest of een boho-geïnspireerde trouwdag: voor elk type bruiloft is een perfect passend model te vinden.
Trouwjurk voorspellen: had hij gelijk? Op de Love & Marriage Beurs kreeg bruidegom Tim een taak: uit een stapel knipsels de trouwjurk van zijn Suzanne samenstellen. En dat deed hij helemaal niet slecht! Kijk snel hoe dicht Tim bij Suzannes uiteindelijke keus zat.
De magische jurken van Stella York Bruiloften zijn een magische dag vol liefde en geluk. Je bruiloft is het perfecte excuus om taart te eten, om de dansvloer onveilig te maken met je bruidsmeisjes en om uitbundig feest te vieren. En daar draait het allemaal om in de Stella York-bruidscollectie: de liefde vieren inclusief al het plezier (en glitter!) dat daarbij komt kijken.
Hervé Moreau van Pronovias wil bruiden verrassen Als creative director van Pronovias staat Hervé Moreau aan het hoofd van een team van 60 ontwerpers. Lees hier met welke stoffen hij graag werkt, wat hij was geworden als hij niet in de modewereld was beland en nog veel meer.
Inloggen