© Noblesse bridal fashion

Inspirerende foto's

De mooiste kapsels voor jouw bruiloft Op je grote dag wil je natuurlijk op je allermooist naar het altaar lopen. Niet alleen je jurk, sluier, schoenen en accessoires wil je perfect hebben, maar ook je kapsel. Kun je nog wel een aantal tips gebruiken? Laat je hier inspireren.
Handige bruidsbeauty check-up!
Om ervoor te zorgen dat jij op je bruiloft van top tot teen straalt, hebben wij handige tips voor je verzameld! Van fijne gezichtsverzorging tot de verzorging van je handen en nagels: zo kom jij picture-perfect voor de dag!
Bloemige kapsels voor jouw bruiloft Een prachtig bruidskapsel heb je – met wat hulp van je kapper – zo voor elkaar. Hoe? Door je kapsel te pimpen met een mooie bloemenkrans, bloementiara of gewoon een enkele bloem. Hip en romantisch. We like!
Handige tips voor lastminute-beautyproblemen Op je bruiloft wil je natuurlijk de allermooiste versie van jezelf zijn. Dan zit je niet te wachten op een puist of andere beautydrama’s. Gelukkig zijn de meeste probleempjes goed te voorkomen. En mocht het toch misgaan, dan kun jij met deze tips ieder drama de baas!
Mooi bruin op je trouwdag! Iedere bruid wil er op haar trouwdag op haar best uitzien. En een mooi zongebruind kleurtje hoort daar zeker bij. Wist je dat je daarvoor niet per se naar de zonnebank hoeft? We geven hier antwoord op een aantal veelgestelde vragen en een paar handige tips!
Inloggen
NL BA Monique Foto Idee