© Noblesse bridal fashion

Inspirerende foto's

Let's get messy met nonchalante bruidskapsels Het perfecte kapsel is natuurlijk essentieel voor je bruidslook. Heb je al eens gedacht aan zo’n lekker Instagram-waardig messy look? Wij helpen je vast een stukje op weg met deze vier fantastische messy hairstyles. Uiteraard met handige tips & tricks!
Strak in je trouwjurk met Radmilo Soda Helemaal fit en in shape naar het altaar schrijden, dat wil iedereen wel. Maar hoe doe je dat? We vroegen het aan personal trainer Radmilo Soda (ja, die van Obese). Voor elk type trouwjurk geeft hij oefeningen en tips op maat. 
De mooiste kapsels voor jouw bruiloft Op je grote dag wil je natuurlijk op je allermooist naar het altaar lopen. Niet alleen je jurk, sluier, schoenen en accessoires wil je perfect hebben, maar ook je kapsel. Kun je nog wel een aantal tips gebruiken? Laat je hier inspireren.
Handige bruidsbeauty check-up!
Om ervoor te zorgen dat jij op je bruiloft van top tot teen straalt, hebben wij handige tips voor je verzameld! Van fijne gezichtsverzorging tot de verzorging van je handen en nagels: zo kom jij picture-perfect voor de dag!
Bloemige kapsels voor jouw bruiloft Een prachtig bruidskapsel heb je – met wat hulp van je kapper – zo voor elkaar. Hoe? Door je kapsel te pimpen met een mooie bloemenkrans, bloementiara of gewoon een enkele bloem. Hip en romantisch. We like!
Inloggen