© Marie Bleyer
© JLM

Bruidsgasten

Natuurlijk wil je jullie grote dag delen met de belangrijkste mensen in jullie leven. En zij willen zich natuurlijk netjes kleden voor zo’n belangrijk evenement. Speciaal voor deze speciale gasten vind je hier handige modetips en meer.

Zó bedank je jullie bruiloftsgasten Jullie bruiloft had niet zo’n knalfeest geworden zonder jullie gasten. Omringd door jullie geliefden was dit de mooiste dag van jullie leven! Maar wat geef je de gasten aan het einde van de dag mee als origineel bedankje?
Persoonlijke aandacht voor je gasten Ze komen speciaal voor jullie en alléén voor jullie! Ze investeren in een feestelijke outfit en een cadeau en maken jullie trouwdag tot de mooiste dag van jullie leven. Natuurlijk hebben we het over de bruiloftsgasten! Zo zorg je dat ook zij een prachtige dag beleven.
Musthave voor je bruiloft: een bruidsmeisje Het bruidsmeisje is tegenwoordig niet meer weg te denken op een bruiloft. En dat snappen wij wel: zo’n helpende hand van een van je besties is niet alleen leuk, maar ook heel handig! Ze springt waar nodig bij, zodat jullie volop kunnen genieten van de mooiste dag van jullie leven.
Zo eer je overleden dierbaren tijdens je bruiloft In een ideale wereld zijn alle belangrijkste mensen in jullie leven aanwezig op jullie bruiloft. Helaas is de werkelijkheid voor veel stellen anders en moeten ze dierbaren missen. Wij geven je tips om deze mensen toch een plekje op jullie dag te geven, zonder dat de feeststemming in gevaar komt. Gone but not forgotten! 
Wie o wie? Zo kies jij je bridesmaids! Herkenbaar? Je ziet constant van die prachtige bruidsmeisjesfoto’s voorbijkomen, en denkt: die wil ik ook op mijn bruiloft! Maarrr… wie kies je? En hoeveel? Hier vind je vier tips die je een handje op weg kunnen helpen.
Inloggen