© Iris Planting voor Studio 5982
© Laura Murray Photography

Bruidsgasten

Natuurlijk wil je jullie grote dag delen met de belangrijkste mensen in jullie leven. En zij willen zich natuurlijk netjes kleden voor zo’n belangrijk evenement. Speciaal voor deze speciale gasten vind je hier handige modetips en meer.

Zo eer je overleden dierbaren tijdens je bruiloft In een ideale wereld zijn alle belangrijkste mensen in jullie leven aanwezig op jullie bruiloft. Helaas is de werkelijkheid voor veel stellen anders en moeten ze dierbaren missen. Wij geven je tips om deze mensen toch een plekje op jullie dag te geven, zonder dat de feeststemming in gevaar komt. Gone but not forgotten! 
Wie o wie? Zo kies jij je bridesmaids! Herkenbaar? Je ziet constant van die prachtige bruidsmeisjesfoto’s voorbijkomen, en denkt: die wil ik ook op mijn bruiloft! Maarrr… wie kies je? En hoeveel? Hier vind je vier tips die je een handje op weg kunnen helpen.
Prachtige gasten, prachtige bruiloft Dacht je dat alleen jij er stunning uit wilt zien op je grote dag? Think again! Ook jullie gasten, en dan met name de vrouwelijke, pakken graag uit voor een wedding proof-outfit. Deel dit artikel daarom ook vooral met je moeder, zus en je vriendinnen: ze zullen je vast dankbaar zijn!
Discussie: als huwelijksgast in het wit gekleed, kan dat? Op het huwelijk van prins William en Kate Middleton ging bijna meer aandacht uit naar de witte Alexander McQueen-jurk van bruidsmeisje Pippa, dan naar de trouwjurk van Kate. Wij vroegen onze bruiden op Facebook of het voor hen een no-go is dat hun vrouwelijke gasten op de grote dag in het wit gekleed komen!
Bruidsdiscussie: wel of geen dresscode? Iedereen heeft een andere kledingsmaak en wat de één als netjes omschrijft, vindt een ander véél te casual. En waar sommige bruidsparen echt nachtmerries hebben over slecht geklede gasten, trekken anderen zich daar niets van aan. Biedt een dresscode de oplossing? Redactrices Eefje en Noa gaan met elkaar in discussie. 
Inloggen