Bruiloftstrends: tijdscapsules en cake pops

We komen op de redactie van Bruid & Bruidegom Magazine dagelijks superleuke bruiloftstrends tegen. En die willen we natuurlijk graag met jullie delen. Onlangs gespot: romantische tijdscapsules en overheerlijke cake pops!

Time flies
Stop allerlei leuke souvenirs van jullie bruiloft in deze TimeCapsule. Je doet ‘m dicht en opent de box pas een aantal jaar later, bijvoorbeeld bij jullie vijfjarig trouwjubileum. Dan kun je alle herinneringen herbeleven. Leuk om cadeau te geven, maar stiekem nog leuker om voor jezelf te kopen.

Mmmmmm…
Cake pops: de nieuwste rage op het gebied van bruiloftspatisserie. Dit zijn cakejes in de vorm van een balletje op een stokje, met daarover verschillende toppings. Extra leuk aan deze lekkernij is dat hij niet alleen heel lekker is, maar ook aan te passen aan jullie thema(kleur). Of ga bijvoorbeeld voor een taart die geheel uit cake pops met witte chocolade bestaat. Lekker!
Categorie:  Facebook Tags: Bruiloftstrends, trends bruiloft, tijdscapsule, cakepops, bruidstaart, decoratie, taarten bruiloft, taarten, cadeaus gasten
Gerelateerde inhoud
Inloggen
NL BA Elsa