Toffe styled shoot: Swinging by

Een dag op stap met je beste vrienden is natuurlijk onwijs leuk! Als jullie sportief zijn aangelegd, is het een tof idee om met zijn allen naar de golfbaan te gaan. Een potje golf, de tijd om bij te praten en je voor te bereiden op de grote dag en… naderhand een biertje! Doe inspiratie op met deze stoere styled shoot!

Weddingplanner Frederiek Klop kwam met het gave idee om een serie styled shoots te organiseren voor de bruidegom. Toffe ideeën voor dingen die je in de aanloop naar je bruiloft kunt doen met de belangrijkste mannen in je leven. In ‘Swinging by’ laat ze je zien hoe leuk (en mannelijk ;-) een dagje op de golfbaan kan zijn. Ook bewijst ze dat de tafel met hapjes en drankjes niet mierzoet en roze hoeft te zijn. De ‘Caddy Table’ met de groomscake als blikvanger is stoer en strak én bovenal lekker! Speciaal voor jou presenteren wij hier een fotoreeks waaruit je inspiratie kunt halen voor een leuke, sportieve dag!Deze shoot werd gemaakt door:

Concept, design en organisatie: Frederiek Klop, weddingplanner, www.frederiekklop.nl
Fotograaf: Moniek van Gils, www.moniekvangils.nl
Stationary: Leintjes Exclusief, www.leintjes-exclusieve-trouwkaarten.com
Haar & make-up: Denise Boon voor Beautiful Bride Company, www.beautifulbridecompany.nl
Pakken: DIYA Custom suits, www.customsuits.eu
Houten bow tie en accessoires: Van Hout, www.van-hout.org
Schoenen en accessoires: Napolishoes, www.napolishoes.nl
Gepersonaliseerde loper: Weddingprints, www.weddingprints.nl
Aston Martin Vanquish: TrouwinjeDroomauto, www.trouwinjedroomauto.nl

Modellen:
Maarten van der Meer, Michiel Schoonrok, Michel Evers, Pieter Kouwenhoven, Maarten de Zwart, Rick van Marle, Xander Hollaar, Ricardo Reijsmeijer en Larissa Reijsmeijer-Koops.

Speciale dank aan: Moniek van Gils, Marjolein Kleiwegt, Denise Boon, Jetty Klop en Maarten van der Meer.
Categorie:  Bruidegom Tags: Fotoshoot, golf, caddy, groomscake, sweets, candy, mannen, bruidegom, styled shoot, sportief, sporty, fotografie, mannendag, vrienden, vriendendag
Gerelateerde inhoud
Inloggen
NL SB Black Tie
NL SB Immediate