Stoer & buitengewoon Ben jij een bruidegom die graag alles net iets anders doet dan anderen? Dan wil je natuurlijk ook een trouwpak dat net anders is. En dan is dit het perfecte jaar om te trouwen, want in de nieuwe collecties zijn er heel veel bijzondere trouwpakken te vinden.
Strak & elegant Klassieke pasvormen, mooie kleuren en chique dessins zijn dé bruidegomstrend van het moment. Populair zijn gedekte kleuren zoals blauw, grijs en zwart. Dit, in combinatie met de goede snit en hoogwaardige stoffen, zorgt voor zeer elegante bruidegomslooks.
Koninklijk chic Veel ontwerpers hebben er dit seizoen voor gekozen om van hun bruidegomsmode echte koninklijke ontwerpen te maken. Ontwerpen die er door hun ontwerp, de glanzende materialen en de mooie snit voor zorgen dat jij samen met je bruid in het middelpunt van de belangstelling staan.
Stijlvol blauw Bruidegoms houden van blauw! Deze kleur is niet meer weg te denken uit de bruidegomsmode. Of het nou gaat om heel donkerblauw, juist heel licht of alles daar tussen in; mat of glanzend: blauw past bij iedere huidtoon en zorgt voor trendy, stijlvolle bruidegoms.
Inloggen
NL SB Roka 2015
NL BA Revolo Watches