© Kirill Brusilovsky
© Iris@dutchandfamous.com
© Robbert Beck

Bruidegomsmode 2016

Zó word jij Mr. Perfect! Je bent niet alleen haar vriend en verloofde, maar ook haar Mr. Perfect. En zeker na het lezen van dit artikel, want dan heb je alle ins en outs van de trouwetiquette onder de knie. Laat haar hart smelten op jullie bruiloft!
Bruidegom Jesse bakte zijn eigen bruidstaart Je gaat trouwen en je bent banketbakker: dan is er toch niets leukers dan het bakken van je eigen bruidstaart? Dat dacht ook de 26-jarige Jesse uit Sliedrecht. "Het moest een topstuk worden, echt helemaal perfect."
Fashiontrends: superhippe bruidegom We love fashion! Jullie als bruidspaar waarschijnlijk ook, maar de keuze voor een trouwpak kan best lastig zijn. Ter inspiratie hebben wij daarom een aantal superleuke trends voor jou als bruidegom geselecteerd, die de keuze misschien wat makkelijker maken.
Bruidegom: speciaal voor hem! Als vijftig procent van het bruidspaar speel je als bruidegom een belangrijke rol tijdens de huwelijksvoorbereidingen. Daarom is er speciaal voor jou Bruidegom Magazine. Hierin vind je alles dat een bruidegom moet weten over de bruiloft: tips, trends en natuurlijk bruidegomsmode.
Alles over de corsage! Je zult vast niet dagelijks met een corsage rondlopen. Maar op je bruiloft is zo’n bloemenstukje een mooi en bijna onmisbaar onderdeel van je trouwoutfit. Hier vind je daarom alle ins & outs.
Inloggen
NL SB Immediate NL BA Revolo Watches