© Robbert Beck
© Kirill Brusilovsky
© Iris@dutchandfamous.com

Bruidegomsmode 2018

Bruidegom: speciaal voor hem! Als vijftig procent van het bruidspaar speel je als bruidegom een belangrijke rol tijdens de huwelijksvoorbereidingen. Daarom is er speciaal voor jou Bruidegom Magazine. Hierin vind je alles dat een bruidegom moet weten over de bruiloft: tips, trends en natuurlijk bruidegomsmode.
Cursus stropdas strikken
Daar sta je dan, klaar voor de mooiste dag van je leven. Alleen wil je nog even de puntjes op de i zetten met je speciaal voor de bruiloft uitgekozen stropdas of vlinderstrik. Maarre, hoe maak je die knoop ook alweer? Met deze superhandige ‘how to’ zie je er gestrikt euh.. gelikt uit.
In 7 stappen naar een vintage look Het samenstellen van de perfecte vintage-boho-retro bruidegomslook zit ‘m in de materialen en in de details. Laat je inspireren door de stijlvolle kleding en accessoires op deze pagina en imponeer je bruid. She’ll love it!
Bruidegomstrend: zo mooi is een groen trouwpak
We spotten steeds vaker bruidegoms in een prachtig, groen trouwpak. Of je nu voor een vintage look gaat of juist voor traditioneel: groen is hot! Bruidegom Tom koos ook voor een prachtig groen trouwkostuum voor hun bruiloft in het Italiaanse San Leo. 
Zo vier je een bro-shower! Van vrijgezellenfeest tot huwelijksreis: je bruiloft kun je niet vaak genoeg vieren. Vanuit de USA is een feesttrend komen overwaaien die wij dan ook van harte aanmoedigen: de bro-shower!
Inloggen
NL SB Immediate