© Kirill Brusilovsky
© Iris@dutchandfamous.com
© Robbert Beck

Bruidegomsmode 2020

Bruidegom: speciaal voor hem! Als vijftig procent van het bruidspaar speel je als bruidegom een belangrijke rol tijdens de huwelijksvoorbereidingen. Daarom is er speciaal voor jou Bruidegom Magazine. Hierin vind je alles dat een bruidegom moet weten over de bruiloft: tips, trends en natuurlijk bruidegomsmode.
Geef het jawoord in een Jac Hensen pak! De dag waarop jij je geliefde het jawoord geeft, moet een dag zijn om niet te vergeten. Natuurlijk wil jij op deze magische dag top gekleed voor de dag komen! Bij Jac Hensen snappen ze dat, daarom hebben ze een ruime trouwcollectie met stijlvolle trouwpakken in de mooiste kleuren.

Win een trouwpak van Jac Hensen Jac Hensen heeft een ruime trouwcollectie met stijlvolle trouwpakken in de mooiste kleuren. Ben jij of ken jij iemand die dit jaar gaat trouwen? Schrijf je dan nu in en maak kans op een trouwpak ter waarde van max. €750,- inclusief accessoires!
Bye, bye, stress: beauty tips voor de bruidegom Ook mannen kunnen wel wat beauty tricks gebruiken na de vermoeiende planningsfase van jullie bruiloft! Wij hebben wat ontspannende en praktische tips voor lichaam en geest op een rijtje gezet, voor een stralende bruidegom naast een blushing bride.
Trouwpakken: deze trends voor de zomer van 2021 mag je niet missen! Met één van deze trendy outfits doet de bruidegom op geen enkele manier onder voor zijn verloofde! Laat je verrassen en inspireren door deze fantastische looks; wij laten je graag zien welke trouwpakken in de zomer van 2021 worden gedragen.
Inloggen
NL SB Huwelijksspecialisten STYLING