© Iris@dutchandfamous.com
© Kirill Brusilovsky
© Robbert Beck

Bruidegomsmode 2018

Zo vier je een bro-shower! Van vrijgezellenfeest tot huwelijksreis: je bruiloft kun je niet vaak genoeg vieren. Vanuit de USA is een feesttrend komen overwaaien die wij dan ook van harte aanmoedigen: de bro-shower!
Strak in je trouwpak met Radmilo Soda Helemaal fit en in shape je bruid opwachten bij het altaar, dat wil elke bruidegom wel. Maar hoe doe je dat? We vroegen het aan personal trainer Radmilo Soda (ja, die van Obese). Hij geeft oefeningen en tips op maat. 
Carlo Pignatelli: avondkleding voor de bruidegom Niets is zo chic als de dresscode ‘black tie’ op jullie bruiloft. Bij het stijlvolle bruidegomsmodelabel Carlo Pignatelli vind je jouw perfecte smoking of rokkostuum, zodat je als bruidegom echt gezien mag worden.
Carlo Pignatelli: klassieke elegante trouwkostuums Een stoer, klassiek trouwpak met prachtige details en een vleugje nostalgie: dat is de Cerimonia-collectie van Carlo Pignatelli ten voeten uit. Perfect voor de klassieke bruidegom, die op zijn trouwdag onopvallend wil opvallen.
Interview: Nicole Maria Meyer van Wilvorst Met behulp van expert Nicola Maria Meyer van Wilvorst en Tziacco onthullen wij het mysterie van het trouwkostuum. Zo ontdek je niet alleen wat de mogelijkheden zijn, maar ook hoe het gedragen hoort te worden.
Inloggen
NL SB Immediate NL BA Revolo Watches