© Iris@dutchandfamous.com
© Kirill Brusilovsky
© Robbert Beck

Bruidegomsmode 2018

Interview: Nicole Maria Meyer van Wilvorst Met behulp van expert Nicola Maria Meyer van Wilvorst en Tziacco onthullen wij het mysterie van het trouwkostuum. Zo ontdek je niet alleen wat de mogelijkheden zijn, maar ook hoe het gedragen hoort te worden.
Stoere styled shoot: Gentlemen’s Club Lekker met je beste vrienden samenzijn op een toffe locatie en je voorbereiden op je bruiloft. Dit alles natuurlijk onder het genot van een sigaar, lekker eten en een drankje. Leuk! Daarom speciaal voor jou: een coole fotoreeks waaruit je inspiratie kunt halen voor een chille dag met de mannen!
Coole en supermannelijke styled shoot: Metroman Boys will be boys! En dan hoort een stoere trouwauto én een bezoekje aan een heuse barbershop gewoon bij je bruiloft. Weddingplanner Frederiek Klop organiseerde een toffe styled shoot vol gave ideeën voor je eigen bruiloft of voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest.
Toffe styled shoot: Swinging by Een dag op stap met je beste vrienden is natuurlijk onwijs leuk! Als jullie sportief zijn aangelegd, is het een tof idee om met zijn allen naar de golfbaan te gaan. Een potje golf, de tijd om bij te praten en je voor te bereiden op de grote dag en… naderhand een biertje! Doe inspiratie op met deze stoere styled shoot!
Zo kies, koop en draag je een trouwpak Een trouwpak kopen is niet iets wat je dagelijks doet. Daarom kunnen we ons voorstellen dat je als bruidegom-to-be best een paar vragen hebt. Geen zorgen! Met deze spoedcursus trouwpakken ben jij ruim voor de bruiloft een heuse kostuumexpert.
Inloggen
NL BA Revolo Watches NL SB Immediate