© Iris@dutchandfamous.com
© Kirill Brusilovsky
© Robbert Beck

Bruidegomsmode 2020

Trouwpakken: deze trends voor de zomer van 2021 mag je niet missen! Met één van deze trendy outfits doet de bruidegom op geen enkele manier onder voor zijn verloofde! Laat je verrassen en inspireren door deze fantastische looks; wij laten je graag zien welke trouwpakken in de zomer van 2021 worden gedragen.
Bruidegom in Black Tie Iets met James bond, iets met chic en vooral iets met trouwen… je hebt de term Black Tie vast al eens gehoord, maar wat houdt deze dresscode eigenlijk in?
Wilvorst: feestelijke trends voorjaar/zomer 2020 Wedding à la Wilvorst: Bij de bruidsmodespecialist vindt elke bruidegom een passende outfit in zijn smaak.
De royal klassieker herontdekt Wil je elegant en feestelijk als in een echt sprookje verschijnen op jullie mooiste dag? Dan is de Morning Cut de perfecte keuze voor de bruidegom. We horen je denken: Morning Cut?! Nog nooit van gehoord. Daarom geven we hier een klein lesje in bruidsmode know-how voor de man.
Bruidegom: speciaal voor hem! Als vijftig procent van het bruidspaar speel je als bruidegom een belangrijke rol tijdens de huwelijksvoorbereidingen. Daarom is er speciaal voor jou Bruidegom Magazine. Hierin vind je alles dat een bruidegom moet weten over de bruiloft: tips, trends en natuurlijk bruidegomsmode.
Inloggen
STYLING NL SB Huwelijksspecialisten NL SB Bruidegom