© Universal Studio's - Meet the Parents
© www.weddingconcepts.co.za
© Robbert Beck

Bruidegomsmode 2016

Carlo Pignatelli: trouwkostuums met bijzondere flair Excentriek, geraffineerd en verfijnd: dat zijn de trouwkostuums van Carlo Pignatelli. Dit zijn outfits voor de bruidegom die zich het best laat omschrijven door één woord: de dandy. De 2017-collectie is elegant, romantisch en perfect voor bruidegoms met flair.
De taken van de bruidegom Werd het eerder niet echt op prijs gesteld dat jij je met de voorbereidingen van de trouwdag bemoeide? Grijp dan nu je kans, want hier lees je wat de echte bruidegomstaken zijn. Van honeymoon tot bruidsboeket en van vervoer tot trouwringen!
Bruidegom: speciaal voor hem! Als vijftig procent van het bruidspaar speel je als bruidegom een belangrijke rol tijdens de huwelijksvoorbereidingen. Daarom is er speciaal voor jou Bruidegom Magazine. Hierin vind je alles dat een bruidegom moet weten over de bruiloft: tips, trends en natuurlijk bruidegomsmode.
Be prepared: voorbereidingstips voor hem Nee, dit is géén takenlijstje met dingen die op het bordje van de bruidegom komen (lees: vervoer en honeymoon regelen). Integendeel! Deze praktische tips zorgen ervoor dat iedere bruidegom 100 % voorbereid is op zijn bruiloft.
Ja, ook voor de mannen: handige verzorgingstips Nee, niet meteen wegklikken, mister! Niet alleen je prachtige bruid, maar ook jij kunt best wel een paar beauty- en ontspanningstips gebruiken voor de grote dag. Maar dan wel op een manproof manier natuurlijk.
Inloggen
NL BA Revolo Watches NL BA MeisterSinger NL SB Immediate