© Rosa Clará
© Freepik.com
Lees Bruid & Bruidegom Magazine nu 4 weken lang gratis op je mobiel of tablet! Hoe leuk is dat? Om de voorpret direct te laten beginnen, activeer vandaag nog je Readly account via onderstaande button.
Unieke online trouwbeurs Fletcher Hotels organiseert haar eerste online trouwbeurs op 19, 20 en 21 juni 2020! Vanwege de corona crisis gaan er veel bruidsbeurzen helaas niet door, maar daar heeft Fletcher Hotels wat op bedacht! Er moet fysiek afstand gehouden worden en daarom komt Fletcher Hotels met de allereerste Online trouwbeurs. 
Huwelijk uitgesteld? Hier zijn 8 tips om toch de originele huwelijksdatum te vieren! De bruiloft uitstellen betekent niet alleen langer wachten om eindelijk met de liefde van je leven te trouwen.
Download gratis: Bruidmagazine kleurplaat voor de kinderen en win! Voor alle ondernemers die nu met de kinderen thuis zitten: een vrolijke kleurplaat van Bruid & Bruidegom Magazine. Laat uw kinderen deze bruidstaart mooi inkleuren en maak kans op een voucher van € 350 !
Atelier Pronovias 2021 Cruise collection: magische Hollywoodglamour Creativiteit, vakmanschap en couture-ontwerp de kenmerken van Alessandra Rinaudo's nieuwe 2021 Cruise-collectie van Pronovias. Geïnspireerd door Hollywood-sterren en stijliconen, deze elegante trouwjurken zorgen voor een glamour uitstraling op de trouwdag.
Inloggen
NL SB Huwelijksspecialisten
STYLING NL SB Lookbook