In deze editie NL


Het nieuwe magazine:

Trends, tips en inspi

+ Wedding Fashion

Ieder land kent z’n eigen huwelijksrituelen. Wij zijn op onderzoek gegaan en hebben de mooiste tradities voor je op een rijtje gezet. Maar voordat je überhaupt kunt trouwen moét je een paar essentials uitzoeken. Je jurk is natuurlijk prio nummer 1! Wij zijn met drie aanstaande bruiden op jacht gegaan naar DE jurk en hebben die zoektocht op camera vastgelegd. Een voorproefje vind je in het nieuwe magazine, de supergave filmpjes kun je bekijken op ons Youtube-kanaal Bruid & Bruidegom TV. Zeker doen! En je aanstaande mag qua looks niet achterblijven. Wij hebben de nieuwste collecties en tofste trends verzameld in Bruidegom Magazine. Stiekem laat je jezelf eerst inspireren door deze special, voordat je ‘m aan je aanstaande hubby overhandigt. Ga er lekker voor zitten, want met deze editie van Bruid & Bruidegom Magazine ben je duidelijk wel even zoet!

Ben je al nieuwsgierig geworden? Bruid & Bruidegom Magazine is te koop bij de betere boekhandel bij jou in de buurt.

We wensen je veel leesplezier! Liefs, team Bruid & Bruidegom Magazine

 

  

  
  

Bruidegom Magazine
Als vijftig procent van het bruidspaar speel je als bruidegom een belangrijke rol tijdens de huwelijksvoorbereidingen. Bruidegom Magazine staat boordevol tips, trends en natuurlijk bruidegomsmode.

 

Trouwring Magazine
Een trouwring is een perfect symbool voor de liefde: oneindig, bestand tegen een stootje en heel mooi. Trouwring Magazine showt de nieuwste ringencollecties én bevat alle informatie om te helpen bij het maken van je keuze.


        
     Blush, baby!
Lichtroze, de pérfecte themakleur voor je bruiloft! Van tafeldecoratie tot bruidsschoenen, je kunt het zo gek niet bedenken. Wij presenteren de mooiste inspiratie voor een harmonieus blush-concept.Prinses voor een dag
Onze camera’s volgen drie bruiden op jacht naar hun droomjurk. In het nieuwe Bruid & Bruidegom Magazine vind je een voorproefje, op ons Youtube-kanaal Bruid & Bruidegom TV zie je de kanshebber én het eindresultaat!


 

         

 

     Bridal Boudoir
De nieuwste trend op het gebied van bruidsfotografie: de bridal boudoirshoot! Wij hebben de belangrijkste informatie, handige tips en mooiste inspiratie voor je op een rijtje gezet voor het maken van prachtige en sensuele foto’s van de bruid.


 


Nieuwsgierig geworden? Koop dan snel jouw exemplaar in de kiosk of betere boekwinkel. Lees je ons magazine liever digitaal? Bruid & Bruidegom Magazine is ook te lezen via Issuu.

Inloggen