© Hayley Paige / Pronovias
Rembo Styling

Trends 2018

Zo draag je een sleep en zo lang kan 'ie zijn Veel bruiden dromen van een bruidsjurk met een lange, schitterende sleep. Zie je al voor je hoe je als een verbluffend mooie prinses vol zelfvertrouwen je grote liefde tegemoet loopt? Wij vertellen je alle need-to-knows over de sleep. Dream away!
De nieuwe collectie van Modeca: ook voor plussize! Wie op zoek is naar een bruidsjurk met een wauw-factor is bij Modeca Bridal aan het juiste adres. Van romantische A-lijn jurken tot nauwsluitende fishtail-jurken: de ontwerpen uit de 2019-collectie van dit Nederlandse bruidsmodelabel zijn stuk voor stuk echte eyecatchers.
Een extra stylish laagje! Het weer in Nederland is niet altijd even betrouwbaar, dus wat nou als de temperatuur toch een beetje tegenvalt op jullie bruiloft? Voorkom een koude verrassing en voeg een stijlvol extra laagje toe aan je outfit. Kies voor een jasje of bolero!
Zo ontstaat een bruidsjurk bij Pronovias Wil jij een kijkje achter de schermen nemen en zien hoe een bruidsjurk wordt gemaakt? Bruidsmodefabrikant Pronovias opende de deuren van haar prestigieuze atelier voor een filmploeg en liet hen en ons zien hoe de prachtige Carolina-jurk is gemaakt; van de schets tot de catwalk.
De mooiste silhouetten uit de 2018-collecties van Essense of Australia Het nieuwe bruidsmodeseizoen is van start gegaan! Wij stellen je graag voor aan de nieuwe bruidsmodecollecties van onze favoriete Australische ontwerpers. De prachtige silhouetten zijn echte blikvangers!
Inloggen
NL BA Essense NL+BE BA Sincerity SIN NL+BE BA Ann & John