© Kirill Brusilovsky
© Iris@dutchandfamous.com
© Robbert Beck

Bruidegomsmode 2019

Bruidegom: speciaal voor hem! Als vijftig procent van het bruidspaar speel je als bruidegom een belangrijke rol tijdens de huwelijksvoorbereidingen. Daarom is er speciaal voor jou Bruidegom Magazine. Hierin vind je alles dat een bruidegom moet weten over de bruiloft: tips, trends en natuurlijk bruidegomsmode.
Beleef je mooiste dag in het mooiste kostuum De ontwerpen van Carlo Pignatelli zijn het toonbeeld van klasse en vakmanschap. Met een pak uit de Cerimonia-collectie verzeker je je van een exclusieve look in echt Italiaanse stijl. Trouwkostuums van hoge kwaliteit die zich perfect laten combineren met stijlvolle accessoires. 
#TROUWKRIEBELS Wilvorst heeft een grote passie voor huwelijken en biedt de perfecte feestelijke outfit voor elke bruidegom en zijn team in de Wedding Guide 2019. Bekijk hier de stijlvolle collecties Aftersix en Cool Wedding.
Houten accessoires voor hem Supercool en helemaal hip: houten accessoires voor de bruidegom. Maak je outfit nog mooier met deze eyecatchers! 
Bucketlist voor de bruidegom Natúúúúúrlijk kun je als getrouwd man alles doen wat je als niet-getrouwd man ook kan. Maar misschien zijn sommige dingen wel extraleuk (of sociaal geaccepteerder) als je ze nog voor de grote dag afvinkt. Even een paar suggesties op een rijtje.
Inloggen
NL SB Immediate NL SB Bruidegom